П'ятниця, 19 квітня 2024 15:48

16-17 квітня в Умані відбувся тренінг з грантового менеджменту від експертів бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні та Український культурний фонд

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Організували тренінг відділ туризму Уманської міської ради (Умань туристична) та асоціація «Кластер «Шляхами Трипільської Праматері».

Протягом двох днів представники сфери культури, туризму, освіти, органів місцевого самоврядування та бізнесу знайомились з проєктними можливостями Українського культурного фонду та програми «Креативна Європа».

Цікавими та корисними були теми, що стосувались технічних аспектів написання грантових заявок до УКФ та бюро «Креативна Європа», умов їх подання, обмежень щодо заявників, прикладів успішних проєктів.

Важливим аспектом написання грантів є складання кошторису. Тому питання щодо допустимих і недопустимих витрат викликало неабиякий інтерес в учасників тренінгу.

Використовуючи досвід попередніх грантових сезонів, експерти розповіли про найпоширеніші помилки заявників та грантоотримувачів на етапі подання заявок, під час складання кошторису та звітності.

Щиро дякуємо спікерам тренінгу: Миколі Ульянову, Наталії-Анні Темех, Тетяні Дорошенко, Іллі Мальчевському та Сергію Бірюкову.

Прочитано 44 разів