П'ятниця, 19 січня 2024 14:03

Відбулась 64 позачергова сесія Уманської міської ради

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

19 січня 2024 року відбулась 64 позачергова сесія Уманської міської ради VIII скликання.

       Перед початком сесії очільниця громади Ірина Плетньова вручила Почесну грамоту за дієвий патріотизм, особисту стійкість, активну громадянську позицію та вагомий внесок у захист України від російського агресора – Пашаєвій Розі Хіділ кизи.

       На сесії депутати розглянули та прийняли такі рішення:

  1. Про внесення змін до міської комплексної Програми функціонування та розвитку системи цивільного захисту на території Уманської міської територіальної громади, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2021–2025 роки у новій редакції.
  2. Про внесення змін до Положення про управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради в новій редакції.
  3. Про внесення змін до рішення міської ради від 17 вересня 2021 року № 11-22/8 «Про затвердження програми соціальної допомоги «Турбота» на 2021-2027 роки у новій редакції».
  4. Про внесення змін до рішення міської ради від 13 червня 2023 року № 9-53/8 «Про затвердження Комплексної програми соціального захисту та підтримки Захисників і Захисниць України, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України Уманської міської територіальної громади на 2023-2026 роки».
  5. Про затвердження Програми забезпечення учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил, бійців - добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України та осіб, які брали безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, та членів їх сімей житлом у 2021-2025 роках у новій редакції.
  6. Про внесення змін до видів економічної діяльності управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради.
  7. Про внесення змін до рішення Уманської міської ради від 19.07.2021 року № 5 – 18/8 «Про програму розвитку фізичної культури і спорту в Уманській міській територіальній громаді на 2021-2025 роки».
  8. Про внесення змін до рішення міської ради від 15.12.2023 року № 12-62/8 «Про бюджет Уманської міської територіальної громади на 2024 рік (2357400000)».
  9. Про передачу УМАНСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КОМУНАЛЬНИК» витрат, понесених на капітальний ремонт майданчика для паркування транспортних засобів.
  10. Про передачу УМАНСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КОМУНАЛЬНИК» витрат, понесених на капітальний ремонт світлофорного об’єкта.
  11. Про передачу УМАНСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КОМУНАЛЬНИК» новозбудованого світлофорного об’єкта.
  12. Про передачу УМАНСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «УМАНЬТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» комерційних вузлів обліку теплової енергії.
  13. Про внесення змін до рішення від 10 серпня 2023 року № 15-55/8.
  14. Про затвердження змін до детального плану території промислової та житлової забудови, обмеженої вулицею Дерев’янка та Вінницьким шосе.
  15. Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови в м. Умань, обмеженої вулицею Петра Калнишевського та ставом Звірки.
  16. Про створення комісії з прийому-передачі окремого індивідуально визначеного майна.
  17. Про затвердження акта приймання-передачі окремого індивідуально визначеного майна до комунальної власності Уманської міської територіальної громади.
  18. Про надання дозволу Уманській міській територіальній громаді на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Уманської міської ради за адресою: вул. Гонти, м. Умань, право оренди якої виставляються на земельні торги.
  19. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування за адресою: вул. Челюскінців, м. Умань.
  20. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: вул. Європейська, 106, гараж № 11, м. Умань.
  21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: вул. Європейська, 106, гараж № 14, м. Умань.
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Академіка Амосова, 19, м. Умань та передачу її в постійне користування.
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Небесної Сотні, 6, м. Умань та передачу її в постійне користування.
  24. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки комунальної власності на території Уманської міської територіальної громади (за межами села Полянецьке).
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: пров. Учнівський, 12, м. Умань та передачу її у власність.
  26. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність за адресою: вул. Незалежності, 32А-3, м. Умань.
  27. Про надання дозволу Уманській міській територіальній громаді в особі виконавчого комітету Уманської міської ради на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності Уманської міської ради за адресою: вул. Незалежності, 67, м. Умань, право оренди якої буде виставлятися на земельні торги.
  28. Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Велика фонтанна, 23, м. Умань.
  29. Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Європейська, 11, м. Умань.
  30. Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Європейська, 23, м. Умань.
  31. Про поновлення (продовження) користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Вернадського, 1, м. Умань.
  32. Про припинення права користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Європейська, 58, м. Умань.
  33. Про припинення права користування земельною ділянкою за адресою: вул. Захисників України, 1А-1, м. Умань.
  34. Про припинення права користування земельною ділянкою на умовах оренди за адресою: вул. Незалежності, 82, м. Умань.
  35. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Залізняка, 8, м. Умань.
  36. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Індустріальна, 21, м. Умань.
  37. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Індустріальна, 26, м. Умань.
  38. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Незалежності, 27, м. Умань.
  39. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу за адресою: вул. Європейська, 24, м. Умань.
  40. Про регулювання земельних відносин щодо користування земельною ділянкою за адресою: вул. В’ячеслава Чорновола, 5Б-1, м. Умань.
  41. Про регулювання земельних відносин щодо користування земельною ділянкою за адресою: вул. Набережна, 2Б-14, м. Умань.
  42. Про регулювання земельних відносин щодо користування земельною ділянкою за адресою: вул. Садова, 30А-2, м. Умань.
  43. Про внесення змін в рішення Уманської міської ради від 27 грудня 2023 року № 35-63/8 «Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок УКП «УМАНЬТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО».
  44. Різне

Прочитано 277 разів