Вівторок, 07 листопада 2023 10:00

Про скликання позачергової сесії Уманської міської ради VIIІ скликання

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Відповідно до частини другої статті 42, статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Уманської міської ради VІІІ скликання в новій редакції, затвердженого рішенням Уманської міської ради від 24 грудня 2021 року      № 4-30/8, рішенняУманської міської ради від 08 вересня 2023 року № 1-57/8 «Про внесення змін до Регламенту Уманської міської ради VІІІ скликання в новій редакції», Указу Президента України від 24.02.2022 р. № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України «Про затвердження Указу Президента України від 24.02.2022 р. № 2102-IX «Про введення воєнного стану в Україні»,

І. ЗОБОВ’ЯЗУЮ скликати позачергову сесію Уманської міської ради VIІІ скликання 08 листопада 2023 року на 10.00 годину в сесійній залі ради з порядком денним:

  1.  Про виконання показників Програми економічного і соціального розвитку Уманської міської територіальної громади за I півріччя 2023 року.
  2.  Про затвердження Плану діяльності Уманської міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2024рік.
  3.  Про внесення змін до міської цільової Програми забезпечення цивільно-військового співробітництва з військовою частиною ***** Міністерства оборони Українина 2022-2024 роки.
  4.  Про затвердження цільової Програмизабезпечення цивільно-військовогоспівробітництва та розвиток шефстванад військовою частиною ***** Міністерства оборони України на2024-2026 роки.
  5. Про внесення доповнень до Програмирозвитку та підтримки комунальнихнекомерційних підприємств галузіохорони здоров’я Уманської міськоїтериторіальної громади, що надаютьспеціалізовану медичну допомогу на2021-2025 роки.
  6.  Про внесення змін до рішення Уманської міської ради від 26 листопада 2008 року № 3.6-37/5 «Про міську Програму комплексного вирішення проблем інтеграції людей з особливими потребами «Безбар’єрна Умань».
  7. Про міську програму розвиткудошкільної освіти на період до 2027 року.
  8. Про виконання бюджету Уманської міської територіальної громади за 9 місяців 2023 року (2357400000).
  9. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2022 року                    № 1-45/8 «Про бюджет Уманської міської територіальної громади на 2023 рік (2357400000)».
  10.  Про ініціювання створення МІСЦЕВОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ «КЛАСТЕР «ШЛЯХАМИ ТРИПІЛЬСЬКОЇ ПРАМАТЕРІ»».
  11.  Про затвердження детального плану території житлової та громадської забудови, складів і баз та комунальних підприємств, обмеженої вулицею Залізничною, провулком Привокзальним, вулицею Михайла Драгоманова (Герцена), територією Одеської залізниці та площею Вокзальною (Гагаріна).
  12.  Про надання Уманському ліцею № 1 згоди на списання майна.
  13. Про надання КНП «Уманська ЦМЛ» згоди на списання основних засобів (медичне обладнання).
  14. Про безоплатну передачу майна з балансу КНП «УМАНСЬКА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА» на баланс УПСЗН УМАНСЬКОЇ МР.
  15. Про пропозицію щодо передачі в оренду об’єкта комунальної власності Уманської міської територіальної громади у сфері теплопостачання.
  16. Про безоплатну передачу з балансу УПШ №3 УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на баланс УКП «УМАНЬТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» майна за адресою: ***.
  17. Про безоплатну передачу автомобіля з комунальної власності Уманської міської територіальної громади у державну власність.
  18. Про безоплатну передачу майна з комунальної власності Уманської міської територіальної громади у державну власність.
  19. Про надання повноважень щодо самопредставництва управління містобудування, землевпорядкування, комунального майна та будівельного контролю Уманської міської ради в судах.
  20. Про включення до переліку земельних ділянок, права оренди на які виставляються на земельні торги, земельної ділянки за адресою: вул. Заводська, 1, м. Умань.
  21. Про продаж на конкурентних засадах (земельних торгах) земельної ділянки за адресою: вул. Олени Теліги, 3-В, м. Умань.
  22. Проуповноваження управління містобудування, землевпорядкування,  комунального майна та будівельного контролю Уманської міської ради на розробку паспортів водних об’єктів Уманської міської територіальної громади.
  23. Про надання дозволу Уманській міській територіальній громаді на розробку паспорта водного об’єкта ставу Полігарня в м. Умань.
  24. Про надання згоди та дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Незалежності, 9/8, м. Умань.
  25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  в користування на умовах оренди за адресою: вул. Визволителів, 19, м. Умань.
  26. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення земельного сервітуту, в межах території, на яку буде поширюватися право земельного сервітуту, за адресою: пров. Гранітний, м. Умань.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Центральна, 63, с. Полянецьке та передачу її у власність.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Михайла Драгоманова, 45, м. Умань та передачу її у власність.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: вул. Бетховена, 17, м. Умань та передачу її у власність.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, за адресою: вул. Європейська, 19/10, м. Умань та встановлення особистого земельного сервітуту.
  31. Про  затвердження проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою:  вул. Мала садова, 29, м. Умань.
  32. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: пров. Республіканський, 20-А, м. Умань.
  33. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Магістральна, 21, м. Умань.
  34. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: вул. Шолом Алейхема, 37, м. Умань.
  35. Про регулювання земельних відносин щодо користування земельною ділянкою на території Уманської міської територіальної громади (за межами села Полянецьке).
  36. Про регулювання земельних відносин щодо користування земельними ділянками для фермерського господарства.
  37. Про регулювання земельних відносин щодо користування земельними ділянками для фермерськогогосподарстваТОВ «ПОЛЯНЕЦЬКЕ».
  38. Різне.

ІI. В засіданні Уманської міської ради депутати можуть брати участь в режимі онлайн, про що повідомити секретаря міської ради  до 09:00 години 08 листопада 2023 року.

III. Запросити до участі в роботі сесії начальників виконавчих органів  Уманської міської ради, керівників підприємств, установ та
організацій м. Умань, депутатів Черкаської обласної ради від Уманського округу, представників медіа: КП «ТК Умань», ТК «Ільдана», телеканалу «Умань Стрім», регіонального тижневика «Умань».                                         

 

Прочитано 172 разів