П'ятниця, 19 січня 2018 15:16

Юні туристи Умані кращі на смузі перешкод

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Традиційні відкриті змагання з пішохідного туризму  відбулись на базі Станції юних туристів м.Умань. Цей захід є дуже популярним як серед вихованців СЮТур, так і серед багатьох юних туристів Черкаської області. Ось і цього разу взяти участь у змаганнях на дистанції «Смуга перешкод» у особистому та командному заліках виявили бажання команди міст Черкаси, Сміла, Жашків та с. Оксанина Уманського району.

Найбільше захоплення завжди викликають змагання в особистому заліку, де учасники, завдяки швидкості та динамічності, мають можливість максимально проявити себе. Конкуренція була, як завжди дуже високою. Вихованці СЮТур м.Умань: Діонісій Пічкур і Іванна Хауляк здобули перші місця, а Тарас Троян, Володимир Слупіцький і Марія Бондар стали призерами.

Змагання у командному заліку, крім швидкісно-силових якостей, вимагають від кожного учасника на дистанції продуманої тактики та злагоджених командних дій. Приємно відзначити, що у цьому виді змагань і молодша, і старша команди СЮТур м. Умань зі значною перевагою перемогли своїх суперників.

Yes

Yes

Прочитано 722 разів