Система надання безоплатної правничої допомоги — це мережа точок доступу до правничої допомоги по всій Україні та дистанційні сервіси

Усі громадяни України та особи, які перебувають під юрисдикцією України, можуть отримати безоплатну первинну та вторинну правничу допомогу.

Безоплатна первинна правнича допомога включає такі види правничих послуг:
1) надання правової інформації;
2) надання консультацій і роз'яснень з правових питань;
3) складення заяв, скарг та інших документів правового характеру (крім документів процесуального характеру).

Безоплатна вторинна правнича допомога включає такі види правничих послуг:
1) захист;
2) здійснення представництва інтересів осіб, що мають право на безоплатну вторинну правничу допомогу, в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами;
3) складення документів процесуального характеру.

Для отримання безоплатної первинної або вторинної правничої допомоги рекомендуємо звернутися до Уманського МЦ з надання БВПД, який знаходиться за адресою: Черкаська область, м. Умань, площа Соборності, 1-А, каб. 210, засоби зв'язку: 04744 3-25-33, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Отримати усну консультацію можна зателефонувавши за Єдиним номером системи БПД 0800213103. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України безкоштовні (Контактний центр працює в будні з 8:00 до 18:00.)

Номер для дзвінків з-за кордону +38 044 363 10 41 (вартість дзвінка з-за кордону за тарифами вашого оператора зв’язку).

Офіційний сайт Безоплатної правової допомоги (https://linktr.ee/legalaid.gov.ua).

baner501 376