Середа, 23 серпня 2023 10:31

Інформація Уманської міської ради про виявлене майно (передавальні пристрої), яке має ознаки безхазяйного

Відповідно до пункту 2 розділу ІІІ Порядку виявлення і обліку безхазяйного майна та його приймання у комунальну власність Уманської міської територіальної громади» затвердженого рішенням Уманської міської ради від 30.04.2021 №35-12/8, повідомляємо про виявлення майна з ознаками безхазяйного, а саме:

водогін та інженерні споруди на ньому, який знаходиться на землях комунальної власності Уманської міської територіальної громади в с. Полянецьке Уманського району Черкаської області, протяжністю орієнтовно 4600 м, (від свердловини до напірної башти по вулицях: Дружби, Миру, Травневій, Садовій, провулку Дружби, перехід з вулиці Дружби на провулок Набережний та провулку Набережному).

Характеристика основних конструктивних елементів: металева водонапірна башта на вулиці Дружби об’ємом 25 м3, понизу неї колодязь, викладений з цегли, металеві та пластикові труби водогону.

        

У 30-денний строк з дати публікації цього повідомлення в регіональному тижневику «Умань» пропонуємо надати наявну інформацію про можливих власників зазначеного вище майна до Управління містобудування, землевпорядкування, комунального майна та будівельного контролю Уманської міської рад за адресою: площа Соборності,1, каб.220, м. Умань, Уманський район Черкаська область, 20301.

Прочитано 86 разів