Понеділок, 27 липня 2020 13:57

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта з метою одержання пропозицій і зауважень від юридичних та фізичних осіб

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань, оприлюднюється проєкт рішення Уманської міської ради «Про затвердження Правил благоустрою території міста Умань» та аналіз регуляторного впливу цього акту, розроблений відділом житлово-комунального господарства Уманської міської ради.

Проєкт регуляторного акту спрямований на удосконалення нормативно-правового регулювання відносин у сфері благоустрою міста, належного утримання та раціонального використання його території, забезпечення чистоти та порядку в місті.

Підставою для розробки проєкту рішення є Закон України «Про благоустрій населених пунктів», Типові правила благоустрою території населеного пункту, затверджені наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 27.11.2017 року № 310.

Проєкт рішення та аналіз його регуляторного впливу оприлюднюються на офіційному сайті Уманської міської ради у розділі «Регуляторна діяльність», підрозділі «Оприлюднення проєктів регуляторних актів та аналізу регуляторного впливу» http://uman-rada.gov.ua/index.php/rehuliatorna-diialnist/itemlist/category/121-opryliudnennia-proektiv-rehuliatornykh-aktiv-ta-analizu-rehuliatornoho-vplyvu.

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення приймаються відділом житлово-комунального господарства Уманської міської ради у письмовій формі протягом місяця з дня його оприлюднення за адресою: пл. Соборності, 1, м. Умань, 20300; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; відповідальна особа – О. Солошенко)

Прочитано 679 разів