П'ятниця, 20 березня 2020 15:44

Про затвердження Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення м.Умань

Рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 12 березня 2020 року № 89

Відповідно до підпункту 5 пункту «а» статті 30, статей 40 та 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про охорону навколишнього природного середовища»,  «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення та Порядку визначення розміру плати, що справляється за понаднормативні скиди стічних вод до систем централізованого водовідведення, затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 01.12.2017 р. № 316, з метою підвищення ефективності та надійності функціонування систем централізованого водовідведення м. Умань,виконавчий комітет Уманської міської ради ВИРІШИВ:

  1. Затвердити Правила приймання стічних вод до систем централізованого  водовідведення м. Умань (далі - Правила приймання), додаються.
  2. Керівникам підприємств, організацій (установ, закладів) та іншим суб’єктам господарювання, які скидають свої стічні води до систем централізованого водовідведення м. Умань, забезпечити додержання вимог Правил приймання.
  3. Рішення набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування в міськрайонному тижневику «Уманська зоря».
  4. Рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 24.03.2016 р. № 65 «Про затвердження Правил приймання стічних вод підприємств у комунальну систему каналізації м. Умань» вважати таким, що втратило чинність.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника  міського голови Клочка С.Л., начальника відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради Харченка В.П. та директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УМАНЬВОДОКАНАЛ» УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ Токарева Ю.М.

Міській голова О.В.Цебрій

 

Прочитано 2184 разів