П'ятниця, 03 квітня 2020 16:39

76 позачергова сесія Уманської міської ради VІІ скликання

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
03 квітня під головуванням міського голови Олександра Цебрія відбулась 76 позачергова сесія Уманської міської ради VІІ скликання.
 
На сесії депутати розглянули наступні питання:
 
  1. Про затвердження міської комплексної Програми функціонування та розвитку системи цивільного захисту міста Умань, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2020– 2021 роки.
  2. Про виплату грошової винагороди, працівникам КНП «Уманська міська лікарня», які задіяні при лікування хворих на коронавірус.
  3. Про внесення змін до рішення міської ради від 20.12.2019 р. № 2-71/7 «Про міський бюджет м.Умань на 2020 рік».
 
Відповідно до прийнятого рішення «Про  виплату грошової винагороди, працівникам КНП «Уманська міська лікарня»,  які задіяні при лікування хворих на корона вірус», передбачено виплатити грошову винагороду в розмірі  по 12 500 грн (з урахуванням утримання військового збору, податку з доходів фізичних осіб та нарахування єдиного соціального внеску) працівникам КНП «Уманська міська лікарня»,  які задіяні у лікуванні хворих на коронавірус та працівникам, які здійснюють спостереження за особами з підозрою на коронавірус.
Відповідні видатки провести за рахунок зменшення оплати праці та нарахування на заробітну плату працівників виконавчого комітету Уманської міської ради.

Yes Yes

Прочитано 1178 разів