П'ятниця, 24 січня 2020 09:27

Зустріч міського голови з керівниками закладів освіти

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

23 січня відбулася зустріч міського голови Олександра Цебрія з керівниками закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти міста. На заході підведено підсумки роботи в галузі освіти у 2019 р.

Очільник міста зазначив – «В місті продовжено реформування освітньої галузі і впровадження ключових реформ, а саме – реалізації проекту «Нова українська школа» (НУШ).

Сума утримання закладів освіти за минулий рік становила майже 300 млн. грн., з яких  180 млн. грн. кошти міського бюджету.

Вперше в цьому році, з вересня, переможці Всеукраїнських олімпіад, конкурсів, змагань будуть отримувати щомісячні стипендії міського голови.

В місті не допущено приватизації та не ліквідовано жодного закладу освіти комунальної форми власності, і не планується».

Закінчилася зустріч концертною програмою від педагогічного колективу школи №11.

Довідково:

В Умані 42 заклади освіти комунальної форми власності - це 8635 школярів, 3154 дошкільнят, 4002 вихованці закладів позашкільної освіти, 216 вихованців МНВК.

Закладами дошкільної освіти охоплено 98% дітей та 100% - усіма формами здобуття дошкільної освіти.

За кошти міського бюджету у 2019 р.:

  • завершено ремонт «Інклюзивно-ресурсного центру» аби дітки з особливими потребами мали також гарні умови для розвитку та навчання.
  • на суму 1,3 млн. грн. - виконано роботи із встановлення автоматичної сигналізації у школах №3, 11, ДНЗ №25 та проведено роботи з технічного обслуговування вогнегасників.
  • відремонтовано їдальню НВК №7, вартістю 900тис.
  • зміцнено матеріально-технічну базу закладів на суму понад 1,3 млн. грн.
  • відшкодовано оренду нерухомого майна, що належить до державної власності, орендарями якого є МНВК та НВК-міська гімназія, в сумі близько 350 тис. грн.
  • проведено капітальний ремонт фасаду ЗОШ №5 на суму понад 1,7 млн. грн.

Yes Yes Yes

Прочитано 2360 разів