П'ятниця, 19 липня 2019 10:47

Про додаткові заходи щодо забезпечення проведення на території міста позачергових виборів народних депутатів України

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Відповідно до пункту 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення виконавчого комітету Уманської міської ради від 13 червня 2019 року № 281 «Про заходи щодо забезпечення проведення на території міста позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року»,з метою сприяння учасникам виборчого процесу на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року:

  1. Керівникам підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності та підпорядкування, де розташовані виборчі дільниці:
  • з метою безперебійного функціонування дільниць, організувати чергування відповідальних працівників під час голосування та підрахунку голосів виборців;
  • обмежити доступ сторонніх осіб до приміщень, які не задіяні у виборчому процесі, крім місць загального користування (туалетів);
  • взаємодіяти з виконавчим комітетом Уманської міської ради, а у разі виникнення надзвичайних та непередбачуваних ситуацій повідомляти відповідні служби (підрозділи Головного управління Національної поліції в Черкаській області, управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області, ПАТ Черкасиобленерго», ПАТ «Укртелеком»), згідно з вимогами чинного законодавства.
  1. Визначити місце очікування для осіб, які здають  бюлетені, протоколи та іншу виборчу документацію до окружної виборчої комісії –  Уманський міський Будинок культури  імені  Ю.Смолича.
  2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови, секретаря виконавчого комітету Плотнікова Л.П.,  начальника відділу діловодства, організаційного забезпечення та контролю виконавчого комітету Уманської міської ради Лапіну Т.В. та  головного спеціаліста  цього відділу Печерського  А.Я.

 

Прочитано 261 разів