Вівторок, 23 квітня 2019 11:14

Олександр Цебрій: «Молодь – це не лише наше сьогодення, а й – майбутнє»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

19-20 квітня в Умані відбувся старт програми «Молодь змінить Україну». Ця програма діє в рамках фонду Богдана Гаврилишина та спрямована на підтримку активної, професійної, патріотичної молоді, яка зможе реалізувати себе в майбутньому та привнести позитивні зміни Україні.

Головними темами обговорення були стратегія розвитку міста та ефективна співпраця «влада-бізнес-громада». До відкриття програми долучився міський голова Олександр Цебрій, який розповів про активну співпрацю та успіхи влади та молоді. Дискусія пройшла цікаво, динамічно та змістовно.

«Ми, як влада Умані, свої сили спрямовуємо на реалізацію молодіжної політики, підтримку розвитку  дітей та молоді. Адже молодь це не лише наше сьогодення, а й – майбутнє.

Зрозуміло, що перед нами ще багато роботи щодо вирішення міських проблем. Вірю, що реалізація проекту «Молодь змінить Україну» Фонду родини Богдана Гаврилишина будуть сприяти економічному та соціальному розвитку міста. Адже майбутнє Умані – наша спільна мета», – сказав під час виступу Олександр Володимирович.

Ще двома запрошеними спікерами зустрічі стали представник місцевого бізнесу та громадського середовища бізнесмен та депутат Уманської міської ради Анатолій Яценко та голова ГО «Родина Героя» Оксана Слонська, які з задоволенням відповідали на запитання та брали участь в дискусії.

Також учасники отримали змогу побачити на власні очі успішний проект місцевого розвитку: реконструкцію кінотеатру «Комсомолець».

Багато нової та цікавої інформації було представлено спікерами, яких запросила регіональний координатор Олександра Кудрицька. Артем Стельмашев розповів учасникам проекту про громадський бюджет та перспективи його створення. Валерій Крамаренко про механізми впливу громадськості на прийняття рішень. Тетяна Калита зуміла занурити присутніх в в проектний менеджмент та вказати на особливості створення успішних проектів.

Під час засідань відбулося жваве обговорення планів розвитку нашого міста в майбутньому.

Наступний модуль програми відбудеться 3-4 травня в Умані.

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Прочитано 1224 разів