Четвер, 13 грудня 2018 17:01

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Чергове засідання виконавчого комітету Уманської міської ради відбулося 13 грудня,  на якому було розглянуто низку питань.

На початку засідання очільник міста Олександр Цебрій нагородив Подякою міського голови за сумлінну працю, вагомий внесок у підвищення ефективності роботи органів самоорганізації населення територіальної громади м.Умань, активну громадську діяльність та з нагоди Дня місцевого самоврядування Галину Макулову голову квартального комітету №3.

Подяку міського голови за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, надання кваліфікованої методичної та практичної допомоги у сфері цивільного захисту та з нагоди Дня Збройних Сил України оголошено Олександру Гребьонкіну завідувачу Уманських курсів ІІІ категорії.

  Подяку міського голови за високий професіоналізм, впровадження сучасних методів виховання та навчання підростаючого покоління, ефективну організацію освітнього процесу та з нагоди 75-річчя від дня народження оголошено Марії Гончар заступнику директора з навчально-виховної роботи Навчально-виховного комплексу «Уманська міська гімназія».

Також міський голова нагородив Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у реалізацію програм з питань соціального захисту населення та з нагоди Дня місцевого самоврядування працівників Уманського міського центру соціального обслуговування: Тетяну Дубенко методиста Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Пролісок»; Надію Дяченко директора Реабілітаційного комплексу для людей з особливими потребами; Раїсу Кріт завідуючу стаціонарним відділенням для постійного або тимчасового проживання громадян (Будинок ветеранів); Раїсу Макарчук головного бухгалтер.

Грамотою з нагоди 70-річчя нагороджено Тамару Костенко соціального робітника відділення соціальної допомоги вдома.

На черговому засіданні члени виконавчого комітету затвердили хід виконання міської Програми дій щодо поліпшення медичного обслуговування та соціального захисту постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи та дітей-чорнобильців на 2017-2020 рр. за 2017-2018 роки.

На засіданні було погоджено впровадження Концепції Нової української школи в освітній простір закладів загальної середньої освіти міста та титульний список на капітальні видатки у закладах та установах відділу освіти Уманської міської ради на 2018 рік в новій редакції.

Також під час засідання члени виконавчого комітету затвердили штатні розписи комунальних підприємств на 2019 рік: «Уманьтеплокомуненерго», «Уманьводоканал», «Уманське РЕУ №3», «Комунальник», «Телекомпанія Умань», «Уманське міське архітектурне бюро», «Комерційний магазин №2 «Книги».

Було погоджено встановлення тарифів на послуги з поводження з відходами для споживачів послуг ТОВ «ЕКОКЛІНЕР» та внесено коригування одноставкових тарифів на теплову енергію та послугу з централізованого опалення, що надаються населенню УКП «Уманьтеплокомуненерго».

На засіданні затверджено перерозподіл видатків міського бюджету на 2018 рік та затверджено титульний список об’єктів відділу житлово-комунального господарства Уманської міської ради, видатки для яких будуть проводитись у 2018 році в новій редакції.

Також надано дозвіл на укладення угод, що потребують нотаріального посвідчення та погоджено розгляд заяв громадян з питань квартирного  обліку.

Крім того, погоджено: організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру в місті Умань у 2019 році; склад тимчасової комісії виконавчого комітету міської ради з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат у новій редакції; склад міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати у новій редакції; надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам тощо.

Yes Yes

Прочитано 507 разів