П'ятниця, 17 серпня 2018 12:53

Повідомлення про оприлюднення результатів громадських слухань

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

16 серпня 2018 року в сесійній залі Уманської міської ради відбулися громадські слухання з обговорення детальних планів території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Герцена, Мазепи, Гонти та Саксаганського, житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Визволителів, Заньковецької, Семеренка та територією кладовища  «Нова Умань», промислової забудови, обмеженої вулицею Дерев’янка та Вінницьким шосе. В громадських слуханнях прийняли участь 11 мешканців міста, серед яких були присутні члени виконавчого комітету міської ради, представники управлінь, відділів міської ради, члени громадських організацій та громадяни міста.

Громадські слухання складалися з виступу секретаря міської ради Кирилюк Л.М., доповіді начальника відділу архітектури, містобудування та кадастру Корніюка О.В., запитань громадськості та відповідей на них.

         За результатами проведення громадських слухань всі зауваження та пропозиції внесенні до протоколу, з метою подальшого розгляду керівниками виконавчих органів міської ради, депутатами міської ради.

Прочитано 531 разів