Четвер, 16 серпня 2018 07:57

До уваги осіб з інвалідністю, ветеранів війни і праці, пенсіонерів!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

В місті Умань функціонує Реабілітаційний комплекс для людей з особливими потребами, який є соціальною установою спрямованою для надання людям з особливими потребами соціальних послуг з урахуванням індивідуальних потреб та їх тимчасового перебування. Комплекс облаштовано пандусами та вертикальним підйомником для доступності мало мобільних груп населення.

Щорічно Реабілітаційний комплекс надає соціально-реабілітаційні послуги майже 1,5 тис. особам з інвалідністю, ветеранам війни і праці, учасникам АТО.

Наявна матеріально-технічна база та кваліфікований персонал Реабілітаційного комплексу для людей з особливими потребами дають змогу здійснювати заходи з психологічної, соціально-медичної реабілітації учасників антитерористичної операції.

Соціально-реабілітаційні послуги в Реабілітаційному комплексі для людей з особливими потребами надаються за направленнями управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради.

За довідками звертатися в каб. № 6, управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, вул. Садова, 9/5,
тел.: 3-45-65, 067-760-85-74

 

Прочитано 972 разів