Вівторок, 14 серпня 2018 14:51

Пріоритет влади - доступна та якісна медицина

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Одним із пріоритетних напрямків діяльності міської влади є доступна та якісна медицина. Тому, покращення матеріально-технічного стану закладів охорони здоров’я залишається одним із основних завдань.

Тільки минулого року за кошти міського бюджету для медичної галузі було придбано дороговартісне медичне обладнання на суму близько 3 млн. грн. та понад 3 млн. грн. виділено на ремонти в лікувальних закладах міста. Цього року вже закуплено медичне обладнання, комп’ютерна техніка на загальну суму близько 2 млн. грн.

14 серпня міський голова Олександр Цебрій вручив ключі від двох спеціалізованих автомобілів «Медична служба». Ці нові транспорті засоби придбані для автогосподарства відділу охорони здоров’я за кошти міського бюджету на суму близько 400 тисяч грн. Потреба в оновлені автотранспорту медичної галузі була дуже нагальна. Так як середній вік автомобілів автогосподарства становить 25 років. Останній раз автопарк поповнювався в далекому 2005 році.

«В Україні триває реформування медицини. На жаль, під цю реформу держава не виділила необхідну суму коштів. На сьогодні дефіцит заробітної плати медичним працівникам міста становить 13,1 млн. грн.

Проте, міська влада і надалі буде продовжувати роботу щодо зміцнення матеріально – технічної бази лікувальних закладів та вирішення фінансового забезпечення медичних працівників», - сказав Олександр Цебрій.

Yes

Yes

Yes

Yes

Прочитано 611 разів