П'ятниця, 25 травня 2018 15:01

Уманські школярі святкують останній дзвоник

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Свято шкільного Останнього дзвоника – перше «доросле свято» кожної людини. Для випускника  школи – це віха, яка відділяє дитинство від самостійного життя, підведення перших життєвих підсумків, розлука з друзями дитинства, учителями, звичним життям. У ньому поєднуються жаль прощання з дитинством і світлі сподівання на здійснення мрій.

25 травня у загальноосвітніх навчальних закладах міста на урочистих лінійках, присвячених успішному завершенню 2017/2018 навчального року, пролунав останній дзвоник для 432 випускників 11 класу, ще 756 випускників завершують 9-й клас. Загалом у 16 школах міста навчалося понад 8200 учнів.

На свято «Останнього дзвоника» завітали представники виконавчого комітету Уманської міської ради, відділу освіти, вищих навчальних закладів, батьківської громади.

«Дорогі випускники! Цей шкільний дзвоник справді є останній. Сприймайте його, як початок дороги у нове доросле та самостійне життя. Нехай світлим буде ваш шлях, сповнений добрими справами та особистими перемогами!», - сказав міський голова Олександр Цебрій.

По-сімейному тепло і водночас урочисто проходили заходи по школах: були підведені підсумки роботи за навчальний рік; нагороджені грамотами переможці обласних та всеукраїнських олімпіад та конкурсів, змагань; звучали привітання у вигляді пісень та хореографічних постановок.

Але найбільш хвилююча мить для всіх присутніх – вальс, у якому кружляють сучасні, молоді, красиві, творчі, спортивні, талановиті, веселі і дуже різні – випускники 2018 року.

У кожній школі у голубе небо міста злетіли кульки надій та прозвучав Останній дзвоник, що сповістив всіх присутніх про початок чудової пори – літніх канікул.

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Yes

Прочитано 970 разів