П'ятниця, 25 травня 2018 12:47

Відбулось засідання виконавчого комітету

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Чергове засідання виконавчого комітету Уманської міської ради відбулося 24 травня,  на якому було розглянуто низку питань.

Члени виконавчого комітету заслухали про стан призначення соціальних допомог та субсидій, а також звіт про виконання заходів щодо забезпечення пожежної безпеки у закладах відділу освіти.

Крім того, затверджено надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами та на укладення угод, що потребують нотаріального посвідчення.

Також члени виконкому погодили результати конкурсу з перевезення пасажирів автобусними  маршрутами №6 «Залізничний вокзал – Нова Умань (графіки №1,2,4), №9 «Завод ЗБВ –Райлікарня»(графік №5), №18 «Нова Умань – вул.Павлова» (графік №4).

На засіданні було затверджено статут КП «Уманське ремонтно-експлуатаційне управління №3» в новій редакції.

Було ухвалено рішення про організацію та проведення Першого туристичного форуму Умані.

Члени виконавчого комітету ухвалили дострокове припинення діяльності  Громадської  ради  при виконавчому комітеті Уманської міської ради.

На черговому засіданні розглянуто питання про погодження змін до штатних розписів деяких закладів відділу охорони здоров’я Уманської міської ради та затверджено склад робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення у новій редакції.

Розглянуто клопотання про відзначення державною нагородою України, нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської  міської ради та погоджено надання одноразової адресної матеріальної допомоги окремим громадянам тощо.

 

Прочитано 480 разів