Середа, 01 червня 2016 15:40

Повідомлення про оприлюднення результатів громадських слухань

gerb30 травня 2015 року в сесійній залі Уманської міської ради відбулися громадські слухання проекту детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Мазепи (Більшовицька), Бажана та Сонячною, з метою розміщення багатоквартирного житлового будинку за адресою: вул. Бажана, 26.

30 травня 2015 року в сесійній залі Уманської міської ради відбулися громадські слухання проекту детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Мазепи (Більшовицька), Бажана та Сонячною, з метою розміщення багатоквартирного житлового будинку за адресою: вул. Бажана, 26.Участь в громадських слуханнях прийняло 20 мешканці міста, серед яких були присутні члени виконавчого комітету міської ради, представники управлінь, відділів міської ради, громадяни міста та замовники проектних робіт.

Громадські  слухання складалися з доповідей секретаря міської ради Кирилюк Л.М., автора проекту Камельовського І.П., коментарів та відповідей на запитання громадськості.

 За результатами проведення громадських слухань всі зауваження та пропозиції внесенні до протоколу, з метою подальшого розгляду керівниками виконавчих органів міської ради та депутатами міської ради.

В.о. начальника відділу архітектури,

містобудування та кадастру                                                          Л.І.Бондаренко 

Прочитано 1968 разів