Середа, 29 січня 2020 08:50

Повідомлення про оприлюднення результатів громадських слухань

21 січня 2020 року в сесійній залі Уманської міської ради відбулися громадські слухання з обговорення детального плану території житлової та громадської забудови, обмеженої вулицями Костельною, Грушевського, Горького, Європейською, Кизила Андрія та Слонського Анатолія, змін до детальних планів території громадської та житлової забудови, обмеженої вулицями Володимира Садовою, Олександрівською та Малою садовою, та житлової та громадської забудови обмеженої вулицями Київська та Комарова.

В громадських слуханнях прийняли участь 16 мешканців міста, серед яких були присутні представники управлінь, відділів міської ради, члени громадських організацій та громадяни міста. Громадські слухання складалися з виступу секретаря міської ради Кирилюк Л.М., доповіді розробників детальних планів – архітекторів Камельовського Івана Петровича, Лісаченка Віктора Михайловича та Камельовського Івана Івановича, запитань громадськості та відповідей на них.

За результатами проведення громадських слухань всі зауваження та пропозиції внесенні до протоколу, з метою подальшого розгляду керівниками виконавчих органів міської ради, депутатами міської ради.

Прочитано 889 разів