П'ятниця, 10 липня 2020 18:12

Повідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів Громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради про дату, час, місце, порядок проведення установчих зборів, порядок подання заяв для участі в установчих зборах, відомості

Відповідно до пункту 4 розділу ІІІ Положення про Громадську раду про виконавчому комітеті Уманської міської ради, затвердженого рішенням  виконавчого   комітету   Уманської   міської   ради   від   24  вересня  2015 року № 258,  рішенням виконавчого комітету Уманської  міської  ради  від 09 липня 2020 року № 245 «Про ініціативну групу з підготовки установчих зборів», утворено ініціативну групу з підготовки установчих зборів Громадської ради при виконавчому комітеті Уманської міської ради та затверджено її склад. До складу ініціативної групи входять: Безуглий Олександр Юрійович, Бовкун Оксана Леонідівна, Бузиновський Сергій Анатолійович, Кузьменко Любов Андронівна, Марченко Наталія Іванівна.

На своєму засіданні 10 липня 2020 року ініціативна група встановила дату, час і місце проведення Установчих зборів: 27 серпня 2020 року о 15 годині у приміщенні Уманської міської ради (ІV поверх, сесійна зала), адреса пл.Соборності,1.

До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації (далі – інститути громадянського суспільства), які зареєстровані в установленому порядку і проводять діяльність на території України.

Склад громадської ради формується на установчих зборах шляхом  рейтингового голосування за осіб, які особисто присутні на установчих зборах та кандидатури яких внесені інститутами громадянського суспільства. 

Кількісний склад громадської  ради  визначається установчими зборами та,  відповідно до абзацу 2 пункту 7 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України № 996 від 03.11.2010 р., не може становити більш як 35 осіб.

До складу громадської ради може бути обрано не більше ніж по одному   представнику від кожного інституту громадянського суспільства.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства (Зразок 1). До заяви додаються:

1) рішення, прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради (Зразок 2);

2) біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації (Зразок 3);

3) копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій та витяг із статуту (положення) інституту громадянського суспільства щодо цілей і завдань його діяльності, засвідчені в установленому порядку;

4) інформація про отримання інститутом громадянського суспільства, як володільцем бази персональних даних його членів, згоди делегованого ним представника на обробку його персональних даних (Зразок 4);

5) інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства (відомості про проведені заходи, реалізовані проекти, виконані програми, друковані видання, подання інститутом громадянського суспільства відповідному органу письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень з питань формування та реалізації державної політики у відповідній сфері та інформування про них громадськості тощо) протягом року до дня подання заяви (у разі, коли інститут громадянського суспільства працює менше року, - за період діяльності) (Зразок 5);

6) відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону (Зразок 6).

Документи приймаються за адресою: м. Умань, пл. Соборності, 1, каб. 221. за наступним графіком: понеділок, середа, п’ятниця – з 14 до16 год. з 13.07.2020 р. по 27.07.2020 р.

Відповідальна особа: Безуглий Олександр Юрійович, тел.+380931691976,

е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

 УВАГА!  Приймання заяв для участі в установчих зборах припиняється за 30 календарних днів до їх проведення. Тобто, останній день прийому документів – 27 липня 2020 року.

Ініціативна група з підготовки установчих зборів Громадської ради при виконавчому  комітеті  Уманської міської ради

Прочитано 496 разів